torstai 22. toukokuuta 2014

Pullantuoksuisia tarinoita

Kampaaja on myös eräänlainen tarinan kertoja, mutta ei pahan puhuja, ja asiakas jää koukkuun pienestä juorun kaltaisesta tarinasta joka ei siis ole oikeasti juoru mutta tarina kerrotaan juorun omaisesti ikään kuin.
Omasta elämästään harva jaksaa kertoa ja vielä harvempi jaksaa kuunnella mitä ostit kauppareissulla jne. Mikäli käsittelee elämää niin sitä pitää käsitellä syvällisesti ja lähes psykologisesti ja saattaa olla jonkun mielestä tyslää luettavaa sekä kuunneltavaa. Varsinaista lähikuppila keskusteluja kampaajalla ei käydä mutta sosiaaliset taidot ovat tärkeitä asiakaspalvelu työssä. Yhä useampi myymälä sulkee liikkeensä ja tuotemyynti siirtyy verkkokauppaan ja/tai suuriin marketteihin esim. bensa, pankki, lentoliput automatisoituvat (huom.suuret marketit eivät ole yksityisiä vaan niillä on monta osake omistajaa). Siksi ihmiset hakevat entistä enemmän palveluja jossa on inhimillistä käden kosketusta. Koti kampaamoissa ja -hoitoloissa on yleensä hulppeat tarjoilut jotka ovat itseleivottuja. Aito pullan tuoksu on elämys ja kokemus sellaisenaan.
Älä siis arkaile ostaa tai myydä verkkokauppa tuotteita omassa lähiössäsi tai jopa perustaa oma verkkokauppa. Mikäli se on harrastus toimintaa tai liiketoimintaa niin kannattaa ottaa selvää ensin taloyhtiön säännöt liiketoiminnasta asuinhuoneistossa jos siitä aiheutuu vesipäästöjä, melu tai haju haittoja.
Frisör är också en typ av berättare, men inte dålig talare, och kunden blir beroende att skvallra som en liten berättelse som egentligen inte är skvaller, men historien berättas av skvaller också. Några av sina egna liv och kunna berätta ännu färre kunna lyssna på vad du har köpt är shopping etc. Om du handskas med livet som det ska hanteras på djupet och nästan psykiskt och kan göra människor uttråkade av att läsa och lyssna. Faktisk närheten bar diskussioner frisör händer inte, men social kompetens är viktiga i kundservice. Fler och fler människor butik stänger rörelse och försäljning av produkt flyttar till nätbutiken och de stora marknaderna tillexempel bensin, bank och flygbiletter är automatiserad (obs.  stormarknader är inte privat, men de har ett antal aktie ägare). Därför är människor alltmer söker tjänster med en mänsklig hand. Hem frisör och djurparker är vanligtvis en jättestor catering, som är hemlagad. Äkta bulle Doften är en upplevelse och själva upplevelsen. Var inte rädd för att köpa eller sälja e-handelsprodukter i din ort eller ens ställa in din egen webbutik. Om det är en hobbyverksamhet eller verksamhet så ska du ta en klar första lägenhet komplexa affärsregler i en lägenhet om det orsakar utsläpp, buller eller lukter i vatten och området.